Upotreba kolačića na web stranici Apartmani AVIS

Pravila o uporabi kolačića i slične tehnologije za pohranu podataka ili pristup podacima pohranjenim na vašem računalu ili mobilnom uređaju uređeni su Zakonom o elektroničkim komunikacijama (ZEKom-1) i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

 

Što su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo ili mobilni uređaj kad posjetite web mjesto. Kolačići obično sadrže ime poslužitelja s kojeg je kolačić poslan; život i vrijednost kolačića, što je obično neki slučajno generirani jedinstveni broj.

Kolačići na web stranici www.apartmani-avis.hr pružaju bolje korisničko iskustvo i omogućuju vam korištenje web mjesta i funkcionalnosti na web mjestu te prikupljanje zbirnih podataka o korištenju naše web stranice.

Kolačići, sami po sebi, ne omogućavaju vam da se identificirate i oni sami ne mogu prepoznati tko ste.

 

Postavke kolačića u vašem pregledniku

Možete kontrolirati postavljanje kolačića na svoj uređaj koristeći postavke u vašem pregledniku. U slučaju promjene uvjeta za kolačiće, svi prethodni kolačići u našem menadžmentu bit će izbrisani i instalirani u skladu s novoobjavljenim uvjetima. Kolačiće koji su postavljeni na našoj web stranici i kojima upravljaju drugi (npr. Google itd.) Ne mogu se izbrisati ili izbrisati. to možete učiniti sami u postavkama preglednika.

Niže navedeni linkovi pružaju upute kako upravljati kolačićima putem postavki preglednika:

  • Internet Explorer 9 – za upute kliknite OVDJE
  • Internet Explorer 7 in 8 – za upute kliknite OVDJE
  • Google Chrome – za upute kliknite OVDJE
  • Mozzila Firefox – za upute kliknite OVDJE
  • Opera (stranica na engleskom jeziku) – za upute kliknite OVDJE
  • Safari (stranica na engleskom jeziku) – za upute kliknite OVDJE