Cijene

Sve cijene su u € (eurima) i uključuju PDV.

 

Boravišna pristojba

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

 

Rezervacija i plaćanje

Rezervaciju morate platiti prije dolaska prijenosom na TRR IBAN SI56 3300 0000 4444 143 (Adikko). Za potvrdu rezervacije potrebna je akontacija 200,00 €. Ako imate bilo kakve dodatne zahtjeve ili želje, obratite nam se prije potvrde rezervacije.

 

Otkazivanje rezervacije

Do 14 dana prije dolaska otkaz je besplatan. Ako otkažete 14 ili manje dana prije dolaska, naplatit ćemo vam 100% iznosa rezervacije. U slučaju prethodnog odlaska, zadržati ćemo uplaćenu rezervaciju u cjelosti. Pridržavamo si pravo otkazati rezervaciju, a u posebnim okolnostima pravo otkazati ili izmijeniti rezervaciju. Ako je rezervacija otkazana s naše strane, dužni smo pronaći drugi smještaj iste ili bolje kvalitete, po istoj ili nižoj cijeni, te organizirati prijevoz za vas. Apartmani AVIS ne preuzimaju nikakvu odgovornost za neugodnosti koje bi nastale ukoliko gost nije primio obavijest o promjeni zbog netočnih kontaktnih podataka.

 

Prijava

Prijava je moguća od 14:00 nadalje. Nemamo 24h recepciju, pa nas obavijestite o predviđenom vremenu dolaska do 12 sati prije prijave. Ako stignete nenajavljeni, možete pričekati do sat vremena za registraciju. Hvala na razumijevanju. Rani dolazak u apartmane moguć je uz prethodnu najavu, ovisno o raspoloživosti smještaja. Gosti se trebaju prijaviti prilikom dolaska. Trebat će nam podaci osobne iskaznice ili putovnice, svih gostiju koji prenoće u apartmanu. U apartmanima je dopušten samo boravak prijavljenih gostiju. Apartmani AVIS ne preuzimaju odgovornost za osobe koje se ne prijave. Osobe koje nisu prijavljene i borave u apartmani bez znanja Apartmana AVIS materijalno su i krivično odgovorne za prijavu. Vlasnik zadržava pravo odbiti ulazak ili otkazati cijelu grupu ako broj osoba premaši broj naveden u rezervaciji.

 

Odjava

Molimo da napustite apartman do 10:00. Kasnija odjava moguća je ovisno o raspoloživosti apartmana i uz doplatu.

 

Doručak

Kontinentalni doručak nije uključen u cijenu.

 

Čišćenje

Nakon svakog odlaska apartman se generalno čisti. Tijekom boravka ispraznit ćemo vaše kante za smeće. Dodatno dnevno čišćenje moguće je uz nadoplatu. Ako boravite 6 noći ili više, peti dan ćemo očistiti vaš stan i promijeniti posteljinu.

 

Pranje rublja

Na vaš zahtjev brinemo se o vašoj čistoj posteljini. Pripremite i javite nam u koje vrijeme trebate opranu i obojenu posteljinu i mi ćemo se potruditi.

 

Pritužbe

Sve pritužbe i prigovori moraju biti upućeni na recepciji za vrijeme vašeg boravka. Naknadne žalbe se zanemaruju.

 

Osobni predmeti

Nismo odgovorni za krađu osobnih stvari, dragocjenosti i dokumenata iz apartamana ili vozila. Ne odgovaramo za zaboravljene predmete.

 

Šteta

Gost je odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu njegovom krivnjom ili krivnjom onih za koje je odgovoran i onih koji ga posjete. Gost koristi sve uređaje u stanu prema uputama za sigurnu upotrebu. Ako instalacija, namještaj, uređaji ili druga oprema u stanu nedostaju ili su oštećeni, molimo vas da nas obavijestite na broj +386 (0)70 153 115. Ako gost nanese štetu namjerno ili iz nehata, dužan je naknaditi štetu.

 

Pravo ulaska

Zadržavamo pravo vlasnika i održavača da uđu u stan radi hitnih radova na održavanju ili pregleda.

 

Osobni podaci

Svi dobiveni podaci gosta zaštićeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Prihvaćanjem ponude, smatra se da gost prihvaća korištenje tih podataka u svrhu statističke obrade i obavijesti o ponudi. Ako gost to ne želi, može to izjaviti prilikom prijave. To se ne odnosi na prijenos osobnih podataka policiji.

 

Autorsko pravo

Sve informacije, logotipi i fotografije objavljeni na ovim stranicama vlasništvo su Andrej Vrzela, s.p. i podliježu autorskim pravima ili drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva u zakonskim okvirima.

 

Ograničenje odgovornosti

Apartmani AVIS nastojat će pružiti točne i aktualne informacije na svojoj web stranici. Međutim, upozorava korisnike da su informacije i tekstovi samo u informativne svrhe, tako da ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu točnost i integritet web mjesta. Korisnici koriste sadržaj na našoj web stranici na vlastiti rizik. Apartmani AVIS nisu odgovorni za povremenu netačnost web mjesta, bilo kakvu netočnost podataka, kao i za bilo kakvu štetu nastalu upotrebom netočnih ili nepotpunih podataka. Niti jedna druga pravna ili fizička osoba koja je uključena u stvaranje i izgradnju ove web stranice nije odgovorna za to. Iz tih razloga nisu odgovorni za bilo kakve štete ili neugodnosti koje proizlaze iz postojanja web stranice, pristupa i / ili upotrebe i / ili nemogućnosti korištenja podataka na ovoj web stranici i / ili bilo kakve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju, prema tome jesu li obaviješteni o mogućnosti takve štete. Na web stranici www.apartmani-avis.hr nalaze se i poveznice na druge web stranice, no Apartmani AVIS nisu odgovorni za točnost podataka i podataka dobivenih s ovih stranica. Također nisu odgovorni za točnost podataka dobivenih s web mjesta za koja pruža vezu ili referencu te ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu informacija na tim web lokacijama. Apartmani AVIS imaju pravo promjene, dodavanja ili uklanjanja sadržaja sa svojih web stranica u bilo koje vrijeme, na bilo koji način, djelomično ili u potpunosti, iz bilo kojeg razloga bez ikakve najave.

Studenog 2019. godine